susanne vingerhoets

Founder & Development

Als oprichter en ontwikkelaar van HFL Laboratories heb ik een passie voor het maken van nieuwe effectieve producten.

Ik vind het geweldig om vervolgens te zien hoe de producten werken en dat de mensen en dieren hiermee ontzettend geholpen worden.

Het bedrijf en het pedicure-vak zijn mijn passie. Ik vind het spannend en uitdagend om moeilijke casussen van huid- en nagelproblemen op te lossen of te begeleiden. In samenwerking met de producten van HFL Laboratories komen we zo tot een fantastisch resultaat en daar leef ik voor.

In mijn vrije tijd varen mijn man en ik graag. Op het water krijg ik ook weer inspiratie om nieuwe technieken en producten te ontwikkelen.

De technieken kan ik dan weer toepassen in de cursussen die wij aanbieden.

Productkennis is key.

Scroll om verder te lezen

alexandra-maria vingerhoets Noer

Managing Director

Het ‘geen dag is hetzelfde’ aspect gecombineerd met een harde werkers mentaliteit is echt mijn ding! De drijfveer voor iedere ondernemer, lijkt me.

Ik voel me gezegend met een fantastisch team dat Susanne en mijzelf ondersteunen bij alle mooie aspecten van ons bedrijf. Zo komen we tot de ontwikkeling van effectieve producten voor de professionals die daarmee aan de slag kunnen gaan!

Ik vind het fantastisch om mensen of dieren met huidproblemen te kunnen helpen door goede producten te ontwikkelen. Omdat we exclusief voor de professional zijn, kun je ook ondersteuning op praktijkvlak geven en dat geeft een speciale band met je klanten.

Naast mijn werk, is dansen echt hetgeen waar je me voor wakker kunt maken. Daarnaast vind ik het fantastisch om op wintersport of op vakantie te gaan of een heerlijk diner klaar te maken.

Ik ben ook heel graag sociaal actief. Lekker met familie of vrienden een hapje eten met een lekker glas wijn is voor mij de ultieme ontspanning. Als de zon dan nog schijnt, kan het niet beter.

Work hard, play hard is het motto.

Scroll om verder te lezen

Helma lemmers

Warehouse Manager

Wat ik heel leuk vind aan mijn werk bij HFL is de afwisseling in mijn baan, daardoor is elke dag anders. En natuurlijk mijn lieve collega’s! We hebben echt een fijn team om mee samen te werken. Wat ik ook erg mooi vind aan mijn baan is de wetenschap dat de producten die we verkopen erg goed zijn. Dat voelt goed!

Ik lees graag, dit is een grote hobby van mij. Ook Diamond Painting vind ik erg leuk om te doen, daarnaast kook ik graag voor vrienden en familie.

In mijn vrije tijd besteed ik graag tijd aan mijn kleinkinderen, samen leuke dingen doen maar ik ga ook graag op het terras zitten. Ik kan namelijk echt genieten van lekker eten en een goed glas wijn erbij.

Ik ga ook graag op vakantie, zonvakanties zijn favoriet, daarbij is lekker eten en drinken natuurlijk ook belangrijk! Afgewisseld met cultuur snuiven in oude steden zoals Valencia vind ik het heerlijk om wat van de geschiedenis van de stad te weten te komen.

Scroll om verder te lezen

bo kock

Management Assistant

Iedere dag met plezier en enthousiasme naar het werk gaan wie wil dat nou niet! Ik vind het ontzettend tof om deel uit te mogen maken van het team.

Mijn dagen zien er gevarieerd uit, geen een dag is daardoor hetzelfde.

Het identificeren van nieuwe kansen, het bedenken van strategieën, projecten begeleiden.

Wat ik het leukst vind om te doen is tijdens een evenement zoals bijv. op een beurs of Regiodag mijn enthousiasme over te brengen aan onze (nieuwe)klanten. Tevens ben ik zelf medisch pedicure en schoonheidsspecialiste. Deze kennis komt dus goed van pas.

Mijn motto is “waar een wil is is een weg”.

In mijn vrije tijd vind ik het leuk om dingen te ondernemen met mijn vriend, familie en vriendinnen.

Wij hebben samen ook een hond, Chef, die erg van spelen en wandelen houdt. Tevens houd ik ook van een lekker drankje dat vaak samen gaat met een dansje.

 

Scroll om verder te lezen

Tiffany Verpoorten-brekelmans

Warehouse

Hi! Ik ben Tiffany. Je kunt mij vinden in het magazijn van HFL. Waar ik met heel veel plezier werk. De verschillende werkzaamheden en het gevoel van ‘vrijheid’ in het magazijn vind ik heerlijk.

Ook vind ik het erg leuk om de mooie producten in te mogen pakken. Geen dag is hetzelfde, maar wel is elke dag erg gezellig. Want hier werken namelijk hele leuke collega’s.

In mijn vrije tijd gaat (bijna) alle aandacht naar mijn zoontje Vick, onze hond Yuki en heb ik zelf nog een eigen webshop. Ook vind ik het heerlijk om quality tijd met mijn man te hebben en dan lekker een hapje te gaan eten, een terrasje of een goede film te pakken.

Scroll om verder te lezen

Iris spijkers

Office Assistant

Hi! Ik ben Iris. Sinds mei 2023 werk ik bij HFL als office assistant. Hierbij ben ik ook verantwoordelijk voor de klantenservice.

Bij HFL hebben we een heel leuk team met leuke en gezellige collega’s!

Ik vind het erg leuk om klanten te helpen! Er zijn altijd andere vragen en andere dingen waar ik hulp kan bieden.

In mijn vrije tijd ga ik graag de hond van mijn ouders wandelen en doe ik graag een drankje met vriendinnen. Ik vind het ook fijn om lekker samen met mijn vriend op de bank te zitten en lekker een filmpje te kijken met veel lekkers op tafel. Daarnaast is het een hobby van mij om lekkere en leuke dingen te bakken.

Scroll om verder te lezen

Melanie luijten

Sales Representative Animal Health

Hi, mijn naam is Melanie! Ik ben de Sales Representative voor de Remedy+ dermatologielijn voor hond, kat en paard. Na bijna 10 jaar praktijkervaring in de dierenkliniek werd het tijd voor een nieuwe uitdaging en die vond ik bij HFL Laboratories!

Ik vind het leuk om mijn (praktijk)ervaringen te delen en de professionals te voorzien van de juiste informatie over de Remedy+ producten. Maar ook om de Remedy+ relaties te onderhouden en te vergroten is mijn ding. Ook zul je mij zien bij verschillende dierevenementen, zoals bij Animal Event en About Cats&Dogs.

In mijn vrije tijd ga ik graag leuke dingen doen met vriendinnen, een festival meepakken, paardrijden met mijn eigen paard Bachelor en wandelen samen met mijn man & ons hondje Pip. Daarnaast houd ik ook van mooie reizen maken samen met mijn man.

 

Scroll om verder te lezen

Hajar Bella

Marketeer HFL Laboratories

Hi, ik ben Hajar – Marketeer bij HFL Laboratories. Naast het onderhouden van de sociale media kanalen, houd ik me bezig met het creëren van diverse soorten content en marketing materiaal (zowel on- als offline). Alle leuke plaatjes, video’s, flyers, etc. die je voorbij ziet komen maak ik dus – met behulp van mijn marketing collega’s. 

Sinds februari 2024 ben ik voor de liefde verhuisd naar Londen, en verricht ik het merendeel van mijn werkzaamheden voor HFL op afstand – maar dit vermindert mijn passie en drive voor mijn werk absoluut niet. Ook heb ik de mogelijkheid om meerdere keren per jaar terug te komen naar mijn oude en vertrouwde werkplekje, om toch weer nauw samen te kunnen werken met mijn collega’s. 

In mijn vrije tijd verken ik graag mijn nieuwe thuis met mijn man, doe ik veel leuke dingen met mijn vriendinnen, speel ik met mijn kleine kitten en ben ik een echte boekwurm. 

Scroll om verder te lezen

wendy vet

Marketing Support

Dag mijn naam is Wendy en ik ben moeder van 2 (b)engeltjes.

Sinds juni 2023 werk ik voor HFL laboratories op de gezelligste afdeling: marketing.

Wat ik het meeste waardeer in mijn werk is de mogelijkheid om creatief bezig te zijn en regelmatig uitgedaagd te worden om buiten mijn referentiekaders te denken. Deze variatie zorgt ervoor dat ik elke dag met enthousiasme naar mijn werk ga. Bovendien zijn mijn collega’s de kers op de taart. Ze staan altijd klaar om te helpen en/of te ondersteunen.

Wat mijn kracht is? Ik laat mijn creativiteit de vrije loop!

 

Scroll om verder te lezen

Aniek van iterson

Administratie

Hi! Mijn naam is Aniek. Ik ben administratief medewerkster bij HFL Laboratories. Dit doe ik met veel plezier in het gezellige team.

Naast HFL Laboratories werk ik nog voor verschillende andere klanten als administratief medewerkster. Mijn vrije tijd breng ik graag door met familie en vrienden.

Scroll om verder te lezen

Naomi van meer

Marketeer HFL Animal Health

Hey, ik ben Naomi. Met enorm veel plezier werk ik bij HFL Laboratories op de marketingafdeling. Samen met mijn collega verzorgen wij de website, maken wij de verschillende posters, flyers en creëren wij de content voor onze socials.

Eigenlijk bijna alles waar HFL op staat verzinnen en maken wij. Hierdoor is het werk enorm creatief, afwisselend en leuk. De ene dag ben je op pad voor een fotoshoot, de andere dag neem je een podcast op en dan zit je weer een dag achter je laptop. Daarnaast ben je ook bekend met hoe goed de producten werken en zie je regelmatig prachtige resultaten voorbijkomen.

Naast mijn werk heb ik vele verschillende hobby’s. Zo ga ik super graag ergens een drankje doen, wandelen in het bos en vind ik het ook heerlijk om in de keuken te staan. Mijn collega’s geven de voorkeur aan dat ik iets bak, want dan kan ik dat weer met hun delen. Binnen dit team komen we nooit gezelligheid te kort!

 

Scroll om verder te lezen

benieuwd naar
onze producten?

We kunnen u helpen met de juiste producten!

We zullen u niet alleen helpen aan de juiste producten, maar ook adviseren over het gebruik hiervan. Met speciale trainingsdagen adviseren we onze klanten over het gebruik van onze producten.