Een makkelijk stappenplan.

Behoeft geen ingewikkelde en langdurige onderzoeken. Bespaart hierdoor tijd en kosten in uw praktijk.

De FungiCheck Test Kit bevat 10 complete tests. Inclusief test strips, extraction vloeistof, 10 test tubes en 10 roerstaafjes. De test moet altijd uitgevoerd worden door een professional met enige ervaring in steriel handelen.

De test is zeer makkelijk in gebruik. Met enkel 1 mg nagel sample en 10 minuten van uw tijd, kunt u al het resultaat aflezen van de test strip. De test strip in de FungiCheck kit bestaat uit een monsterlaag, een reagens strip, een beslissing strip en een absorberend kussen. Door de extra controlelijn kunt u goed zien of uw sample correct is opgenomen door de test strip. 

een correcte diagnose

De FungiCheck test strip beperkt zich tot het testen van de aanwezigheid van Tinea Unguium oftewel Onychomycosis in de nagels. (uitgezonderd Candida & gisten)

Dermatofyten zijn schimmels die keratine vereisen voor groei. Deze schimmels kunnen infecties van de huid, haar en nagels veroorzaken.

Omdat Dermatofyten keratine vereisen om te groeien, zijn ze beperkt tot haar, nagels en de oppervlakkige huid.

Dermatofytose worden aangeduid als ‘Tinea’ infecties.

benieuwd naar
onze producten?

Ons team staat altijd voor u klaar!

Bent u niet in de gelegenheid om naar een van onze product trainingen te komen, schroom dan niet om contact met ons op te nemen voor passend advies.